Fri levering over 3000√    Levering i hele landet√    Udelukkende kvalitetsvine√    Gratis smagning hver fredag√

Store vine fra små vingårde

Domaine Brandis har specialiseret sig i at finde store vine fra små vingårde fortrinsvis fra Europa. Vi arbejder direkte med nogle af bedste vinbønder i verdenen og prøver på ydmyg vis at videre formidle deres idéer og visioner. Det er jo primært på grund af vore leverandørers talent og flid at vi kan tilbyde det sortiment vi har.
 

De fleste af vores producenter er mindre, familieejede vingårde, der laver små mængder vin af høj kvalitet. Derfor hører de også til toppen i deres respektive områder.

Vi arbejder målrettet på at arbejde med eksisterende producenter og finde nye stjerner, inden de bliver berømte.

Vores samarbejde med mange af Danmarks stjernerestauranter gør, at vi kan tillade os udelukkende at arbejde med producenter, der er mindst lige så kvalitetsorienterede som os.
 

Vi elsker at spare med vores kunder. Uanset om det er på Michelin niveau eller den lille cafe på hjørnet, sætter vi en ære i at finde det helt rigtige udvalg. For os er det nemlig vigtigt, at det er vinen og historien der kommer i første række.


Når vi holder åbent i ”butikken” og har smagning om fredagen skal alle føle sig velkommen. Vi sætter stor pris på alle de private ildsjæle der kommer forbi og deler deres passion for vin med os.

 

Vores team

 
Tom Brandis
tb@domainebrandis.dk
+45 43 76 43 11
 
David Ekberg
de@domainebrandis.dk
+45 40 84 40 89