Fri levering over 3000√    Levering i hele landet√    Udelukkende kvalitetsvine√    Gratis smagning hver fredag√

Info til Horeca kunder

Vi har leveret vin til nogle af landets bedste restauranter gennem de sidste 15 år. Vi brænder selv for godt terroir og frugtdrevet vin hvor elegance og præcision betyder alt.
 

Domaine Brandis er ikke nogen kæmpe importør, så hos os er der ikke langt mellem beslutningstagerne. Vi kan ikke tilbyde lange kreditter og marketing tilskud, men til gengæld har vi udelukkende gode vine lavet af passionerede mennesker. Vi er engagerede og interesserede i vores samarbejdspartnere, og vi hjælper gerne med at tilpasse vinmenuer, vinkort eller hvad behovet nu er.
 

Nogle af vores vine er allokationsvine. Det betyder at de ikke fremgår af prislister eller på hjemmesiden, men at de bliver fordelt/udbudt til de mest loyale kunder.

Vores sortiment ændrer sig løbende, da mange af vores vine kun kommer i mindre partier. Derfor har vi ikke en prisliste i klassisk forstand, men vi sender meget gerne en oversigt over vores varer. 
 

Du er altid velkommen at kontakte os hvis du vil vide mere om nogle af vores vine.
 

Nedenfor kan du kontakte os. Den følgende kontaktformular kan anvendes til alle spørgsmål som du ikke har fået svar på her. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.

Domaine Brandis
Park Allé 293 B
2605 Brøndby
Danmark
Telefonnr.: 43 76 33 11
CVR-nummer: 29211167